rabimpomoc
rabimpomoc
Lep pozdrav,
vam da tale zapis ne spada v to skupino, vendar bi nujno potreboval pomoč. Moj oče se odpravlja na operacijo v tujino, za katero moramo plačati iz lastnega žepa, naša zavarovalnica pa nam bo stroške povrnila ob povratku. Do zdaj nam je skupaj z družino in prijatelji uspelo zbrati precej denarja, nekaj malega pa nam še zmanjka...
V kolikor se na teh straneh najde kdo, ki bi bil pripravljen posoditi 4000€, bi bil zelo hvaležen, vendar ne bi ostalo samo pri hvaležnosti. Seveda bi sklenila uradni posel, posojilno pogodbo, delim tudi vse svoje osebne podatke, če je treba tudi kopijo osebne izkaznice itd. Garantiram vračilo denarja v celoti, ko nam zavarovalnica povrne te stroške, seveda pa sem pripravljen zraven plačati tudi visoke obresti, zato bi za posojenih 4000€ garantiral vračilo 5000€ do konca aprila. Tako je to lahko tudi priložnost za posel z vaše strani.
Upam, da se najde tu kdo, ki bi lahko pomagal. Za več informacij pa sem dosegljiv na telefon 041 210 542

PS: vem, da bo zdaj kopica negativnih komentarjev... Ne, ni prevara, vendar res potrebujemo pomoč, in ker smo izčrpali že vse ostale možnosti, ne vem na koga naj se več obrnem. Upam, da se najde kdo, ki bo pomagal in ob tem tudi nekaj zaslužil.
13. januar 2022
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg