Tema namenjena klepetu o aktualnem vremenu. Itak nam ni nikdar prav: ko je poletje, je prevroče. Ko je zima, si želimo sonca. Megla seveda uspava. Ko se menja vreme, so otroci tečni ... no, saj razumete

19. september 2019
v večini se kar strinjam s teboj
19. september 2019
evo trenutno je zelo ok vreme, na soncu je prav toplo, je pa res, da je v senci hladno
20. september 2019
joj tale dež je pa kr ...
23. september 2019
danes je prav lepo vreme
24. september 2019
Po nadpovprečno toplem obdobju, ki traja od 24. septembra, je pred nami nova sprememba vremena. Prek severne in zahodne Evrope se namreč proti jugu že spušča obsežna zaloga hladnejšega zraka, ki bo naše kraje dosegla v sredo zvečer. Ker bo menjava zračne mase izrazita, bodo nastajale nevihte z lokalno močnejšimi nalivi.
01. oktober 2019
ponavadi je deževno vreme v septembru, vse gre k hudiču
02. oktober 2019
Jesen nas v zadnjih dneh razveseljuje s sončnim, a precej svežim vremenom, saj se marsikje niti ob popoldnevih ne ogreje nad 15 stopinj Celzija. V prihodnjih dneh bodo hladne severne vetrove zamenjali precej toplejši vetrovi iznad Atlantika. Ob koncu tedna bodo najvišje dnevne temperature spet presegle 20 stopinj Celzija, še pred tem pa nas v noči na četrtek čaka prehod nove vremenske fronte s padavinami.

lepa napoved
08. oktober 2019
pred nami bo lep vikend!!!!
temperature nad 20°C
11. oktober 2019

Po nekaj dnevih nižjih temperatur, se nam, kot vse kaže, obeta babje poletje. Po napovedih vremenoslovcev bodo namreč temperature v prihodnjih 10 dneh presegle 20 stopinj Celzija, ponoči pa se bodo komajda spustile pod 10 stopinj.

2 dni nazaj
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg