V italijanski bordel s seks lutkami je po dobrem tednu vdrla policija

Le nekaj dni po odprtju prvega italijanskega bordela z lutkami za seks, so oblasti ustavile njegovo obratovanje. Vse lutke, ki so sicer bile rezervirane za nekaj tednov vnaprej, so bile zasežene in poslane na forenzično analizo.

Policija je racijo izvedla po le devetih dneh obratovanja prve tovrstne javne hiše v Italiji, ob tem pa je bilo zaseženih vseh osem lutk. Italijanske oblasti so namreč izrazile zaskrbljenost glede higiene v obratu in tudi glede pomanjkljivih informacij o tem, kje so bile lutke izdelane in kateri materiali in kemikalije so bili pri tem uporabljeni. Policija ob tem raziskuje tudi, ali so bili prekršeni zakoni o oddajanju sob in še nekaj drugih domnevnih kršitev, ki jih niso razkrili.

Lastniki bordela zatrjujejo, da je vsaka lutka po uporabi čiščena dve uri. Obiskovalcem je bilo na voljo sedem ženskih lutk in ena moška lutka – proizvodnja vsake od njih naj bi stala okoli 2000 evrov. Obiskovalci bordela so za pol ure uporabe morali odšteti 80 evrov, ob tem pa so lahko izbirali, katero lutko bi radi najeli, kako naj bo oblečena in v kakšno pozicijo naj bo nastavljena.

Torinski LumiDolls, ki je obratoval samo preko dneva, ima v svojih prostorih na voljo osem sob. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico in televizijo. Po navedbah lastnikov so bile že pred odprtjem vse lutke rezervirane za nekaj tednov vnaprej. Franšiza ima sicer bordel tudi v Barceloni in v Moskvi.

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/v-italijanski-bordel-s-seks-lutkami-po-dobrem-tednu-vdrla-policija/466050

16. september 2018
a to tudi obstaja
16. september 2018
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg