Maske "korona"
Pomislimo:
Maske, kot jih večina uporablja ne ščitijo nas pred virusi itd.
Nošnja mask ponekod naj bi bila obvezna zato, da druge zaščitimo in ne sebe, kar je "oblast" javno povedala.

Obračanje logike in pa prepoved ščitenja lastnega sebe.

Vse kar v življenju lahko storiš na "prvi korak" je to, da zaščitiš najprej sebe kasneje morda druge. Tukaj pa se jemlje pravica, da zaščitiš sebe in se pričakuje, da boš ščitil druge. Sam po njihovem naj ne bi imel pravice sneti masko in preprečiti ponovno vdihavanje že odmrlih in izločenih celic , ki si jih poprej izdihnil. Vse to, da naj ne bi slučajno "kužil" druge.

Če ti nisi najpomembnejši in nimaš pravice sebe ščititi na najbolj zdrav način kot znaš in kot lahko pomeni, da je pomembnejši nekdo drug. V tem primeru naj bi bila pomembnejša skupnost in ne ti.

Pa poglejmo iz matematičnega vidika.
TI-VI ste nepomembni in vam pripišemo enoto 0.
Skupnost, ki naj bi bila pomembna več kot vi pa je sestavljena iz posameznikov, kot ste vi. Torej vsak posameznik ima enoto 0, ker naj bi bil sam nepomemben.
Jaz (0) , TI (0), on (0), skupaj tvorimo skupnost. 0+0+0=0
Iz opisa in izračuna iz prvega razreda lahko vidimo, da tudi skupnost velja 0 in je potemtakem nepomembna, saj jo sestavljajo posamezniki, ki so prav tako nič vredni.
Torej se ne dogaja nič drugega kot lažno zavaja, da je skupnost pomembna in da jo moramo ščititi. V sami resnici potem takem je tudi sama skupnost nepomembna saj vsak del nje nima nikakršne vrednosti. Več ničvrednih delov pa sestavlja to skupnost. Če niti en del skupnega ni vreden in da nekaj velja kako potem lahko velja za nekaj vrednega skupek ničvrednega?

Ker se logika hoče obrniti in posamezniku odvzeti lastno bit in nedotakljivost
pomeni, da kdor koli kot individum ali bolje rečeno posameznik ne bo imel več prvobitnih pravic in svoboščin in naj bi bil njegov obstoj samo za obstoj drugih in ne lastnega sebe. V sami realnosti je posameznik lahko odgovoren edino le zase in za sebe. Rodi se sam, živi sam in umre sam. Vsako bolečino , ki jo ima posameznik lahko deli edino s seboj in samo on jo občuti in je ne more deliti. Svobodo diha edino on sam lahko občuti in jo ne more z drugim deliti pa tudi ne podariti.

Torej bodimo pozorni, ker se dogaja trenutno na svetovni ravni, kako se jemlje nekaj, kar nam je ob rojstvu dano in se pod pretvezo odgovornosti do drugih tako nam kot drugim jemlje tisto kar sploh imamo.
Ljudje, ki se jim je ali se jim bo logika obrnila bodo tisti in so tisti, ki drugega napadejo, ker ne nosi maske pa čeprav ne vedo ali je kužen ali ni. Isti ti ljudje pa bodo v situacijah, kjer so kot posamezniki, totalno nepomembni ter prav tako zavrnjeni in kaznovani.
Če se zavzemate, da se posamezniku pravica vzame potem lahko pričakujete, da bo tudi vam odvzeta saj nikoli niste bili in tudi ne boste drugega kot pa posameznik.
29. avgust 2020
jaz jo nosim ...
15. oktober 2020
dost mam teh korona obvestil in novic ... se držim, pa je mir
02. november 2020
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg