mene pa zanima kje kupujete kakovostno arašidovo maslo?
14. april 2019
Rok's peanut butter
15. april 2019
mogoče ga sam narediš?
15. april 2019
lahko kakšen 'recept'?
16. april 2019
tale od roka je ok ja
18. april 2019
pa a je to dobr? s čim pa se to je?
19. april 2019
Sestavine:
- 200 g olupljenih in nesoljenih arašidov
- 1/2 čajne žličke soli
- zravnana čajna žlička svetlega medu ali agavinega sirupa
- čajna žlička Kotanyi orehovega olja ali sončničnega olja, repičnega ali olivnega

Postopek:
1. arašide stresemo na papir za peko in jih položimo v segreto pečico na 180 °C za 6–8 minut. Vmes jih enkrat premešamo. Pražene ohladimo.

2. Stresemo jih v multipraktik in jih meljemo, dokler ne dobimo kremaste zmesi. To ponavadi traja približno 10 minut. Zatem dodamo sol, med in olje.

3. vse skupaj na hitro zmiksamo, da se sestavine dobro premešajo. Arašidovo maslo preložimo v kozarec in ga dobro pritrdimo.

4. Hranimo ga lahko v hladilniku približno en mesec.Za hrustljavo arašidovo maslo grobo zmeljite 1 pest praženih arašidov in jih vmešajte v maslo.
21. april 2019
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg